Belangrijkste Bijzaak
maakt ruimte voor de hoofdzaak

ERVAREN TEAM VOORZITTERS, PROGRAMMAMAKERS EN SIDEKICKS

Sander Kleikers is onze vaste host en gespreksleider.  

Sander werkt al sinds 2002 in de journalistiek voor radio en tv bij verschillende omroepen als L1, Eurosport, VRT of BNR. Daarnaast is hij bij talloze verschillende events dagvoorzitter, moderator of interviewer. 

Hij heeft een herkenbare empathische stijl. Snel en scherp als het moet, relativerend en warm waar het kan. En Sander is altijd uitstekend voorbereid. 

Dat alles leidt tot een boeiend interactief gesprek, waarbij iedereen met een glimlach en met een goed gevoel naar buiten gaat. 

Veel meer over Sander vind je op zijn eigen website: https://www.sanderkleikers.nl


Naast Sander beschikt De Belangrijkste Bijzaak over veel meer verschillende moderatoren, passend bij jouw bedrijf. Mannen en vrouwen, allemaal met veel ervaring op het gebied van modereren, zowel als dagvoorzitter of als presentator op radio en tv. 

Bij De Belangrijkste Bijzaak bent u namelijk hoofdzaak: u kiest uw voorzitter en panelleden, wij adviseren en zorgen ervoor dat het geheel op rolletjes loopt! 


Misschien zoekt u namelijk juist de vrouwelijke touch als dagvoorzitter. Of is het raadzaam om met een presentatie-duo te werken, voor nog meer snelheid en interactie.  

Graag stellen wij u voor aan voormalig L1-anchor Fabienne Nijsten. 

Fabienne heeft ruime ervaring als interviewer en presentatrice. Ze werkte ruim 17 jaar voor radio en televisie bij L1 en presenteerde daar naast vaste studioprogramma’s als L1 NWS en L1LT, ook grote live uitzendingen zoals verkiezingsuitzendingen en verkiezingsdebatten. Ook maakten Sander en Fabienne als presentatieduo samen de Limburgse tv-talkshow AvondGasten. 

Fabienne is dagvoorzitter en moderator bij verschillende evenementen op het gebied van onder andere politiek en economie. Qua stijl is ze scherp met gevoel voor humor. Ze is altijd goed voorbereid en zoekt graag de interactie met het publiek. 


Maar Sander (of onze andere dagvoorzitters) doet het niet alleen. Wij nemen graag onze, met jou afgestemde, ervaren sidekick mee. Dat is altijd een professional op het gebied van politiek, economie, sport of cultuur. Zo is business consultant en oud-voetballer Reginald Thal een van de veel gevraagde sidekicks op het gebied van sport en business. 

Met Reginald aan tafel is het nooit saai. Recht voor zijn raap, een heldere gefundeerde mening, met veel gevoel voor humor en bijzonder adrem. Onmisbare kwaliteiten voor een wakker gesprek. 


Wij zorgen altijd voor een sterke evenknie, passend bij jouw organisatie en boodschap. Dat kan op het gebied van topsport, politiek, economie, journalistiek of kunst en cultuur. De sidekick zorgt voor extra interactie, nieuwe vragen, scherpe opmerkingen en disruptie. Precies wat een beklijvend tafelgesprek nodig heeft. 

Uiteraard schuif jij of een van je collega's of klanten bij ons aan de gelegenheidstafel aan. De thema's en tafelsetting met alle gasten en de sfeer bespreken we vooraf uiteraard zorgvuldig. 


Naast een mooi, scherp, humoristisch en open gesprek voor jouw evenement en zaal gaan we altijd ook in gesprek met de gasten en de zaal, om de interactie te bevorderen. Iedereen doet mee.  

We maken altijd een uniek programma voor jouw event.  Dat doen we samen met ervaren programma-makers:

Niki Janssen heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het maken en samenstellen van programma's en formats, als redacteur en eindredacteur bij onder andere L1 TV.  Na haar opleiding Media-en Cultuurwetenschappen zette Niki haar eerste stappen in de televisiewereld bij onder andere IdtV en Endemol. Ook schreef ze diverse televisieformats. Deze inhoudelijke en creatieve achtergrond brengt haar nu als sparringpartner en mede-vormgever bij De Belangrijkste Bijzaak. De vrouwelijke touch die uw event de twist en aandacht geeft die het nodig heeft! I

We doen het allemaal samen.  Alleen maar zenden: daar zijn we niet van. 

 

PODCAST OF VODCAST 

Het geheel kan worden opgenomen voor een podcast en zelfs vodcast (video) voor jouw eigen communicatie-kanalen. Want niet iedereen kan er bij zijn wellicht.  En je wilt toch graag terugkijken of luisteren.  Of misschien wil je je boodschap wel gewoon aanvankelijk alleen met ons delen. Als je akkoord bent, publiceer je de opgenomen podcast of vodcast dan op je eigen kanalen.  


Zo maak je je eigen media!! En dat met de beste professionele kwaliteit en begeleiding.

Leggen we allemaal face to face graag uit.

De mogelijkheden (en zeker onze ideeën...) zijn eindeloos. 
E-mailen
Bellen
LinkedIn